Gép-ész Automatizálási Kft.

Haunold Balázs

gépészmérnök/cégvezető

Gép-Ész Kft.

Magamról:

 

Budapesten, a Bánki Donát Műszaki Főiskola nappali tagozatán    végeztem, mint gépészmérnök 1994 -ben.  Itt szereztem szintén nappali tagozaton a termékfejlesztési tanácsadó szakmérnöki másoddiplomámat 1995 -ben. Több évtizedes tapasztalatom van a géptervezés, gépépítés és a szerviz területén.

 

Főiskolai tanulmányaim után, a KART által alapított, később SZIM vagy Intertraverz Budapesti Szerszámgépgyárként ismert gyárban kezdtem el konstruktőrként dolgozni. Azon kevesek közé tartozom, akik még rajztáblán kezdtek annak ellenére, hogy az iskolában már a 3D –s tervezés nagyon erős volt. Ennek köszönhetően munkahelyemen tagja lettem annak a csapatnak, akiknek a feladata volt a gyárban a 3D CAD -es tervezés bevezetése. Ezen keresztül számtalan CAD programot kipróbáltam, részt vettem szemináriumokon és folytattam szoftveres és hardveres ártárgyalásokat, minél jobban segítve a jó ár/értékarányú tervezőrendszer kiválasztását a cégem számára. Az ipar hanyatlása és a cég csődbemenetele előtt 1 évvel, sikerült egy célgép tervező és kivitelező céghez átmennem, ahol rengeteg célgép, automatizálás, mérőkészülék és speciális berendezés tervezésében vehettem részt.

 

Az elmúlt évek során munkáim révén az ipar számos területét megismertem, rengeteg nagy céggel és kisvállalkozóval voltam üzleti kapcsolatban.

Az oldalt tervezte az advert.comm reklámügynökség. www.advertcomm.com